• Beste sportvriend / -vriendin van Kaagvogels,

  Ook dit jaar organiseert Kaagvogels het Toto-spel met de uitslagen in de poule van Kaagvogels 1.
  De inleg voor het spel bedraagt ook dit seizoen weer 5 Euro. Elke deelnemer mag zoveel formulieren inleveren als hij/zij wilt. Tussenstanden kunnen gedurende het seizoen bekeken worden op de website van Kaagvogels en in de Caeghsport.

  Het spel werkt heel eenvoudig. Vul een 1 in het vakje achter de wedtrijd wanneer je denkt dat het thuispelende team die wedstrijd winnend gaat afsluiten. Vul een 2 in wanneer je juist denkt dat het uitspelende team gaat winnen. En vul een 3 in wanneer je denkt dat het een gelijkspel wordt.

  Des te meer deelnemers, des te hoger is de prijzenpot! De helft van de inzet wordt verdeeld in 3 geldprijzen. De winnaar krijgt 25% van de inzet, de nummer 2 krijgt 15% en de nummer 3 10%. De andere helft van het bedrag wordt gebruikt voor de jeugdafdeling.

  Daarnaast ontvangt degene die het dichtst bij het totaal aantal doelpunten zit wat in de poule van Kaagvogels 1 (5e klasse A) wordt gescoord een heerlijke slagroomtaart.

  Inleg: € 5,-

  Bedrag graag overmaken op banknr.: NL74 RABO 0305 6031 40 tnv Kaagvogels o.v.v. Kaagvogels-toto 20/21 en je naam! Mail daarna natuurlijk ook nog even het ingevulde formulier naar info@kaagvogels.nl

   

  Inleveren formulier + 5 euro kan tot uiterlijk 20 september vóór 14 uur!

  - in de kantine of bij een van de bestuursleden

  - via de mail (+ bedrag overmaken op bovenstaand IBAN-nummer)

  Toto formulier 2020/2021