• John en Peter

  John Panhuijsen uit Amsterdam is een echte voetballiefhebber met een bijzonder doel voor ogen. Al bijna 40 jaar reist hij namelijk in het weekend op zaterdag en zondag kriskras door het land om de thuis- en uitwedstrijden van alle Nederlandse amateurclubs een keer bezocht te hebben.

  Naar eigen zeggen heeft hij nog 500 amateurclubs te gaan voordat hij alle clubs kan afvinken.

  In de loop der jaren heeft hij ook al de nodige media-aandacht gehad en was hij o.a.. te zien in Hart van Nederland / VI om over zijn hobby te vertellen.

  Dit weekend stond een bezoek aan ons sportcomplex op de planning voor de wedstrijd van het eerste elftal tegen Oudesluis.

  Om 7:30 was hij onderweg vanuit Amsterdam West om via het openbaar vervoer de reis naar Kolhorn te maken. Di kon echter maar tot het transferium in Winkel. vanaf hier moest hij nog een wandeling van 1,5 uur maken om al puffend in de kantine van kaagvogels te komen.

  Uiteraard hebben we hem van harte welkom geheten op ons sportcomplex en heeft hij voor zijn verzameling een sjaal en een muts gekregen van de club.

  Daarnaast werd hij ook getrakteerd op een mooie wedstrijd met 5 doelpunten waarbij het eerste van kaagvogels met 1-4 aan het kortste eind trok.

  Na de wedstrijd wachte John wederom een wandeling van 1,5 uur echter was de voorzitter van kaagvogels wel bereid om Jogn te brengen naar het transferium, hier was John heel erg blij mee.

  We wensen John veel succes met het behalen van zijn ultieme doel om alle amateursclubs af te kunnen vinken!